Omka

(5 klantbeoordelingen)

Alle informatie die je nodig hebt over Omka.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Omka ligt op 51%, 55 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Ga je van start met rijles bij Omka? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leusden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Omka.

Deze rijschool vind je in Amersfoort. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Willem Bontekoestraat 12, 3814VG Amersfoort. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 24 23 81 71. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolomka.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 321173900000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3983H8.

Waar vind je Omka precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Amersfoort.

Bekijk alle Rijscholen in Amersfoort. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool A. van den Hengel en Auto- en Motorrijschool Ron Achterberg.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Omka

Slagingspercentage

51

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 24 23 81 71

Website

rijschoolomka.nl

Adres

Willem Bontekoestraat 12

Postcode

3814VG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

321173900000

Rijschoolnummer

3983H8

5 reviews for Omka

5.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Johan

  Bedankt voor de goede rijopleiding Mustafa abi .
  Ik ben een 1e keer geslaagd dankzij goede rijlessen die je mij geeft .
  Het is zeker meer kwaliteit en minder geven bij het volgen van de rijopleiding bij rijschool Omka.
  Ik raad zeker iedereen aan .

 2. Iliano

  Omka heeft heel veel ervaring op het gebied van omgaan met personen, ik en meerde familie leden hebben bij zijn rijschool gelest met als resultaat: geslaagd!, hij geeft duidelijk uitleg, heeft een fijn en rustig karakter en leert je alle dingetjes waar je extra op moet letten. Ook zorgt hij ervoor dat jij met een mooie en veilige rijstyle je examen behaald. Bovendien vind ik hem persoonlijk erg goed geprijsd voor de kwaliteit die hij levert.
  Ik raad zijn rijschool zeer zeker aan!!

 3. Natalia

  Hele fijne rijlessen gehad met dank aan een goede rij instructeur! Zeker een aanrader.

 4. Emre Dede

  Goeie rijlessen, altijd positief en veel tijd voor het leren en de juiste manier van auto rijden. Ik ben ik een keer geslaagd!

 5. Pam

  Hele goede en fijne rijschool. Door de goede uitleg en fijne rijlessen ben ik in 1 keer geslaagd! Meneer Atalay is een geduldige, begripvolle rij-instructeur die mij erg op mijn gemak heeft gesteld. Deze rijschool is zeker een aanrader.

Rijschoolspecialist.nl
Logo