Omka

(4 klantbeoordelingen)

Op deze pagina lees je alles over Omka.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Omka is 52%, 25 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met rijles bij Omka? Dan heb je keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Leusden.

Telefoonnummer en adresgegevens van Omka.

Deze rijschool heeft een locatie in Amersfoort. Hierbij de adresgegevens van de school: Willem Bontekoestraat 12, 3814VG Amersfoort. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 24 23 81 71. De school beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolomka.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 321173900000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3983H8.

Waar vind ik Omka (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Amersfoort.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Amersfoort. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Yeliz en Autorijschool Van der Heijden B.V..

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Omka

Slagingspercentage

52

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 24 23 81 71

Website

rijschoolomka.nl

Adres

Willem Bontekoestraat 12

Postcode

3814VG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

321173900000

Rijschoolnummer

3983H8

4 reviews for Omka

5.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Iliano

  Omka heeft heel veel ervaring op het gebied van omgaan met personen, ik en meerde familie leden hebben bij zijn rijschool gelest met als resultaat: geslaagd!, hij geeft duidelijk uitleg, heeft een fijn en rustig karakter en leert je alle dingetjes waar je extra op moet letten. Ook zorgt hij ervoor dat jij met een mooie en veilige rijstyle je examen behaald. Bovendien vind ik hem persoonlijk erg goed geprijsd voor de kwaliteit die hij levert.
  Ik raad zijn rijschool zeer zeker aan!!

 2. Natalia

  Hele fijne rijlessen gehad met dank aan een goede rij instructeur! Zeker een aanrader.

 3. Emre Dede

  Goeie rijlessen, altijd positief en veel tijd voor het leren en de juiste manier van auto rijden. Ik ben ik een keer geslaagd!

 4. Pam

  Hele goede en fijne rijschool. Door de goede uitleg en fijne rijlessen ben ik in 1 keer geslaagd! Meneer Atalay is een geduldige, begripvolle rij-instructeur die mij erg op mijn gemak heeft gesteld. Deze rijschool is zeker een aanrader.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo