Nuvrachtwagen B.V.

Lees meer over Nuvrachtwagen B.V..

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Nuvrachtwagen B.V. is 50%, 8 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Nuvrachtwagen B.V.? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties van het CBR: Rijswijk. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige info over Nuvrachtwagen B.V..

De school is te vinden in Rijswijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Verrijn Stuartlaan 22, 2288EL Rijswijk Zh. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 18 99 44 77. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 801346880000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 4439H0.

In welke plaats vind ik Nuvrachtwagen B.V. precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de regio Rijswijk Zh.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Resul en Sarah Rijschool.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Nuvrachtwagen B.V.

Slagingspercentage

50

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 99 44 77

Adres

Verrijn Stuartlaan 22

Postcode

2288EL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

801346880000

Rijschoolnummer

4439H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nuvrachtwagen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo