motorrijlesdirk.nl

Op deze pagina vind je alles over motorrijlesdirk.nl.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van motorrijlesdirk.nl is 83%, 46 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AVB). Begin je met rijles bij motorrijlesdirk.nl? Je examen doe je bij een van de 5 examenlocaties: Winschoten, Leeuwarden, Assen, Meppel, Harderwijk. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van motorrijlesdirk.nl.

Deze rijschool heeft een locatie in Kollumerpomp. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Jakob de Graafstraat 4, 9293LT Kollumerpomp. Even bellen? Het telefoonnummer is 0652381168. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 774436750000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1139G2.

Waar bezoek ik motorrijlesdirk.nl?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Kollumerpomp.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Kollumerpomp. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Motorrijschool GT en Xplore-rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: motorrijlesdirk.nl

Slagingspercentage

83

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0652381168

Adres

Jakob de Graafstraat 4

Postcode

9293LT

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten, Leeuwarden, Assen, Meppel, Harderwijk

KvK-nummer

774436750000

Rijschoolnummer

1139G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “motorrijlesdirk.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo