Mister Drive

Alle informatie over Mister Drive.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mister Drive ligt op 77%, 47 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Mister Drive? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Alkmaar. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Mister Drive.

Deze school vind je in Alkmaar. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Anna van Saksenstraat 10, 1814JH Alkmaar. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@misterdrive.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 20 07 30 94. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, misterdrive.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 854089050000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1322X9.

Waar zit Mister Drive (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in Alkmaar.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Alkmaar. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersschool Voorrang en Jac Groot Auto- en Motorrijschool v.o.f..

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Mister Drive

Slagingspercentage

77

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@misterdrive.nl

Telefoon-nr

06 20 07 30 94

Website

misterdrive.nl

Adres

Anna van Saksenstraat 10

Postcode

1814JH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

854089050000

Rijschoolnummer

1322X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mister Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo