Melis Driving Academy

Alle informatie die je nodig hebt over Melis Driving Academy.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Melis Driving Academy is 90%, 10 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs C). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je van start met les bij Melis Driving Academy? Je hebt de keus uit 3 examenlocaties: Enschede, Arnhem, Apeldoorn.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Melis Driving Academy.

Deze rijschool heeft een locatie in Duiven. De adresgegevens: Dijkgraaf 38, 6921RL Duiven. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 026 361 13 33. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 90078340000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3603K6.

Waar zit Melis Driving Academy precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Duiven.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Duiven. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Burgers Landbouwbedrijf en Motorrijschool Van Wolven.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Melis Driving Academy

Slagingspercentage

90

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

026 361 13 33

Adres

Dijkgraaf 38

Postcode

6921RL

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede, Arnhem, Apeldoorn

KvK-nummer

90078340000

Rijschoolnummer

3603K6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Melis Driving Academy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo