Melis Driving Academy

Lees alles over Melis Driving Academy.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Melis Driving Academy is 61%, 28 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs C). (Praktijk)les volgen bij Melis Driving Academy? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Arnhem, Tiel. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Melis Driving Academy.

Deze school vind je in Duiven. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Impact 79, 6921RZ Duiven. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 026 361 13 33. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 090078340000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3603K6.

Waar bezoek je Melis Driving Academy precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in Duiven.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Duiven. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: OTC opleidings- en trainingscentrum Someren en Verkeersschool Wesseldijk B.V..

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Melis Driving Academy

Slagingspercentage

61

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

026 361 13 33

Adres

Impact 79

Postcode

6921RZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Tiel

KvK-nummer

090078340000

Rijschoolnummer

3603K6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Melis Driving Academy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo