Melis Driving Academy

Op deze pagina ontdek je alles over Melis Driving Academy.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Melis Driving Academy ligt op 83%, 23 personen deden examen bij deze school (rijbewijs C). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij Melis Driving Academy? Dan kies je uit 3 CBR examenlocaties: Enschede, Arnhem, Apeldoorn.

Telefoonnummer en contactgegevens van Melis Driving Academy.

Deze rijschool vind je in Duiven. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Dijkgraaf 38, 6921RL Duiven. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 026 361 13 33. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 90078340000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3603K6.

Waar bezoek ik Melis Driving Academy (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Duiven.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Duiven. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Firma Autorijschool Relker en Müller Fresh Food Logistics B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Melis Driving Academy

Slagingspercentage

83

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

026 361 13 33

Adres

Dijkgraaf 38

Postcode

6921RL

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede, Arnhem, Apeldoorn

KvK-nummer

90078340000

Rijschoolnummer

3603K6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Melis Driving Academy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo