Maestero Rijopleidingen

Alles over Maestero Rijopleidingen.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Maestero Rijopleidingen is 33%, 3 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Maestero Rijopleidingen? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Emmeloord. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Maestero Rijopleidingen.

Je vindt de rijschool in Lelystad. De adresgegevens zijn als volgt: Bongerd 117, 8212BG Lelystad. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0643935779. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 86644513. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1693G5.

Wat is de locatie van Maestero Rijopleidingen (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in de regio Lelystad.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Lelystad. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Ras en Autorijschool Kooij.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Maestero Rijopleidingen

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0643935779

Adres

Bongerd 117

Postcode

8212BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

86644513

Rijschoolnummer

1693G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Maestero Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo