Les bij Bas

Alle gegevens van Les bij Bas.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Les bij Bas ligt op 79%, 28 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je van start met rijles bij Les bij Bas? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Berkel Enschot.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Les bij Bas.

Je vindt de rijschool in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Naardenstraat 18, 5045ML Tilburg. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06-48937326, of 06-48937326. Ze hebben een eigen website met meer informatie: lesbijbas.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 545205410000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5297U1.

Waar vind je Les bij Bas (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Tilburg.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: autorijschool Sandra en Autorijschool B. Elma.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Les bij Bas

Slagingspercentage

79

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-48937326

Telefoon-nr

06-48937326

Website

lesbijbas.nl

Adres

Naardenstraat 18

Postcode

5045ML

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

545205410000

Rijschoolnummer

5297U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Les bij Bas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo