LEF Rijopleiding

Op deze pagina ontdek je alles over LEF Rijopleiding.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van LEF Rijopleiding is 55%, 11 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je voor lessen bij LEF Rijopleiding? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Den Bosch.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van LEF Rijopleiding.

De rijschool is te vinden in Vught. De adresgegevens: Ploegstraat 45, 5261EG Vught. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 46 09 66 88. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 744161620000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1556F2.

Waar bezoek je LEF Rijopleiding precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Vught.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Vught. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Pijnenburg en Autorijschool Rien van Deutekom.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: LEF Rijopleiding

Slagingspercentage

55

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 09 66 88

Adres

Ploegstraat 45

Postcode

5261EG

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

744161620000

Rijschoolnummer

1556F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “LEF Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo