Korver Verkeersopleidingen

Ontdek alles over Korver Verkeersopleidingen.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Korver Verkeersopleidingen ligt op 0%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor les bij Korver Verkeersopleidingen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Utrecht.

Alle contact- en adresgegevens van Korver Verkeersopleidingen.

Je vindt de rijschool in Oosterbeek. De adresgegevens zijn als volgt: Van Wassenaersheuvel 41, 6862XT Oosterbeek. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 50 73 07 84. Het KvK-nummer van de school is: 625591840000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5071H8.

Waar zit Korver Verkeersopleidingen precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Oosterbeek.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Oosterbeek. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Joldersma en Rijopleiding Mary.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Korver Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 73 07 84

Adres

Van Wassenaersheuvel 41

Postcode

6862XT

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

625591840000

Rijschoolnummer

5071H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Korver Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Korver Verkeersopleidingen
Korver Verkeersopleidingen

Rijschoolspecialist.nl
Logo