Kleijer Beheer B.V.

Alle details over Kleijer Beheer B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kleijer Beheer B.V. ligt op 0%, 1 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs TVPC). Kies je voor les bij Kleijer Beheer B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Tiel.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Kleijer Beheer B.V..

Deze rijschool heeft een locatie in Ede Gld. De adresgegevens: Veenderweg 70, 6712AC Ede Gld. De school is telefonisch bereikbaar op (0318) 61 16 11. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 091614230000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8480N8.

In welke plaats vind ik Kleijer Beheer B.V.?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Ede Gld.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Ede Gld. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Noot touringcar Ede B.V. en Vervoerservice van Driel B.V..

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Kleijer Beheer B.V.

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0318) 61 16 11

Adres

Veenderweg 70

Postcode

6712AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

091614230000

Rijschoolnummer

8480N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kleijer Beheer B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo