Harm de Vries Autorijschool

Alles op een rijtje over Harm de Vries Autorijschool.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Harm de Vries Autorijschool is 100%, 2 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Harm de Vries Autorijschool? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Heerenveen. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Harm de Vries Autorijschool.

De school heeft een vestiging in Joure. Ben je op zoek naar de adresgegevens? It Beaken 3, 8502BX Joure. Dit is het e-mailadres van deze school: jouster@ziggo.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0513) 41 85 61, of 06 50 45 67 25. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschooljoure.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 011074700000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3192F8.

Waar zit Harm de Vries Autorijschool?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Joure.

Bekijk alle Rijscholen in Joure. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Flits en Rijschool Pol.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Harm de Vries Autorijschool

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

jouster@ziggo.nl

Telefoon

(0513) 41 85 61

Telefoon-nr

06 50 45 67 25

Website

rijschooljoure.nl

Adres

It Beaken 3

Postcode

8502BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

011074700000

Rijschoolnummer

3192F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harm de Vries Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Harm de Vries Autorijschool
Harm de Vries Autorijschool

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo