Greggs.nl

Lees alles over Greggs.nl.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Greggs.nl ligt op 48%, 85 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto, bromfiets. Ga je van start met rijles bij Greggs.nl? Je kiest uit een van de 4 CBR examenlocaties: Emmeloord, Amsterdam, Eemnes, Zaandam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Alle contact- en adresgegevens van Greggs.nl.

Deze school vind je in Almere. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Hanumanpad 8, 1363XB Almere. Je bereikt ze per e-mail via: gregoryjong@hotmail.com. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 52 69 44 36. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, greggstheoriecentrum.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 612625440000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9171H7.

Waar bezoek ik Greggs.nl precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Almere.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Almere. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool PVE en Delta Rijschool.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Greggs.nl

Slagingspercentage

48

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

gregoryjong@hotmail.com

Telefoon-nr

06 52 69 44 36

Website

greggstheoriecentrum.nl

Adres

Hanumanpad 8

Postcode

1363XB

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Amsterdam, Eemnes, Zaandam

KvK-nummer

612625440000

Rijschoolnummer

9171H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Greggs.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo