Go-Car Rijschool

Op deze pagina vind je alles over Go-Car Rijschool.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Go-Car Rijschool ligt op 45%, 49 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Ga je beginnen met rijles bij Go-Car Rijschool? Je kiest uit 2 CBR-locaties: Amsterdam, Rotterdam*. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Go-Car Rijschool.

De school is te vinden in Hoek Van Holland. Op zoek naar de adresgegevens? Columbusstraat 5A, 3151BB Hoek Van Holland. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@go-car.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 41 21 78 59. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: go-car.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243219730000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4381K8.

Waar vind ik Go-Car Rijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Hoek Van Holland.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoek Van Holland. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Bonne Chance! en Rijschool Eventus.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Go-Car Rijschool

Slagingspercentage

45

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@go-car.nl

Telefoon-nr

06 41 21 78 59

Website

go-car.nl

Adres

Columbusstraat 5A

Postcode

3151BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Rotterdam

KvK-nummer

243219730000

Rijschoolnummer

4381K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Go-Car Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo