Go-Car Rijschool

Alle details over Go-Car Rijschool.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Go-Car Rijschool ligt op 41%, 29 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je van start met les bij Go-Car Rijschool? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Amsterdam, Rotterdam.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Go-Car Rijschool.

Deze rijschool vind je in Hoek Van Holland. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Columbusstraat 5A, 3151BB Hoek Van Holland. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. De rijschool bellen? 06 41 21 78 59. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: go-car.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243219730000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4381K8.

Wat is de locatie van Go-Car Rijschool (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Hoek Van Holland.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hoek Van Holland. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Ingmar en Autorijschool Hans van Arnhem t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Go-Car Rijschool

Slagingspercentage

41

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 41 21 78 59

Website

go-car.nl

Adres

Columbusstraat 5A

Postcode

3151BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Rotterdam

KvK-nummer

243219730000

Rijschoolnummer

4381K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Go-Car Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo