Geerligs

Alle informatie over Geerligs.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Geerligs ligt op 55%, 31 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je van start met rijlessen bij Geerligs? Je hebt de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Heerenveen.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Geerligs.

Je vindt deze rijschool in Rottum Fr. Op zoek naar de adresgegevens? Fang 24, 8461LT Rottum Fr. De school is telefonisch bereikbaar via (0513) 55 18 02. Het KvK-nummer van de school is: 10568560000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0827W1.

Waar zit Geerligs precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in Rottum Fr.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rottum Fr. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool De Bos en Verkeersschool Geert.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Geerligs

Slagingspercentage

55

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0513) 55 18 02

Adres

Fang 24

Postcode

8461LT

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

10568560000

Rijschoolnummer

0827W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Geerligs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo