Driving4All

(2 klantbeoordelingen)

Op deze pagina lees je alles over Driving4All.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Driving4All ligt op 52%, 174 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool. Bij deze rijschool kun je ook lessen met een personenauto met automaat. Kies je ervoor bij deze school te lessen, leg je examen af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Contactgegevens en telefoonnummer van Driving4All.

Deze rijschool is gevestigd in Delft. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Van der Maareltuinen 3,2614KN Delft. Helaas heeft deze rijschool nog geen e-mailadres doorgegeven. Liever per telefoon? 653656767. Het is ons onbekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Driving4All is 273800680000.

Wat is de locatie van Driving4All precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Delft.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Delft. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Adrian, en Rijschool Harma.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Specification: Driving4All

Praktijklessen

Personenauto

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

52

Aantal examens

174

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

Telefoonnummer 2

653656767

Adres

Van der Maareltuinen 3

Postcode

2614KN

Plaats

KvK-nummer

273800680000

2 reviews for Driving4All

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rossim

    Driving4all is een geweldige rijschool! Super lieve eigenaar en ook goede/duidelijke rijinstructeur ik raad iedereen om hier af te rijden.

  2. Jewan Said

    Rijlessen gevolgd voor de automaat bij Renzj, legt alles duidelijk uit. Als je iets niet begrijpt kan je dat gewoon vragen aan hem. Nu gelukkig geslaagd.

Rijschoolspecialist.nl
Logo