drive2gether.nl

Op deze pagina ontdek je alles over drive2gether.nl.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van drive2gether.nl is 52%, 33 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij drive2gether.nl? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Deventer. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van drive2gether.nl.

De school heeft een vestiging in Deventer. Dit zijn de adresgegevens: Veerispad 17, 7424AJ Deventer. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@drive2gether.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 57 45 33 80. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: drive2gether.nl/. Het KvK-nummer van de rijschool is: 780656900000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9081F2.

Waar vind ik drive2gether.nl (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Deventer.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Deventer. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Stoffer en Valencia Rijschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: drive2gether.nl

Slagingspercentage

52

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@drive2gether.nl

Telefoon-nr

06 57 45 33 80

Website

drive2gether.nl/

Adres

Veerispad 17

Postcode

7424AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

780656900000

Rijschoolnummer

9081F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “drive2gether.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo