Drive Together Rijschool

Lees meer over Drive Together Rijschool.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive Together Rijschool ligt op 50%, 18 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Drive Together Rijschool? Je kunt kiezen uit 2 CBR afrijdlocaties: Emmeloord, Eemnes. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Drive Together Rijschool.

Deze school is gevestigd in Almere. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Lilastraat 16, 1339AH Almere. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 29 53 74 79. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 757068220000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8653G1.

Waar bezoek je Drive Together Rijschool (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Almere.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Harmony en Steenman rijopleiding.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Drive Together Rijschool

Slagingspercentage

50

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 53 74 79

Adres

Lilastraat 16

Postcode

1339AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes

KvK-nummer

757068220000

Rijschoolnummer

8653G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive Together Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo