Drive Out Rij- Taxiopleidingen

Alles wat je wilt weten over Drive Out Rij- Taxiopleidingen.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive Out Rij- Taxiopleidingen is 59%, 151 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs TVPC). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Drive Out Rij- Taxiopleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 7 CBR locaties: Amsterdam, Haarlem, Rijswijk, Dordrecht, Leiden, Gouda, Den Bosch.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Drive Out Rij- Taxiopleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Nieuw-Vennep. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Sarabande 19, 2152TC Nieuw-Vennep. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 41 37 19 96. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 588993160000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8426R5.

In welke plaats vind ik Drive Out Rij- Taxiopleidingen (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Nieuw-Vennep.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Nieuw-Vennep. Heb je deze rijscholen al bekeken? De Taxi Academie B.V. en Taxiwerq Opleiding en Ontwikkeling.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Drive Out Rij- Taxiopleidingen

Slagingspercentage

59

Aantal examens

151

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 41 37 19 96

Adres

Sarabande 19

Postcode

2152TC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Rijswijk, Dordrecht, Leiden, Gouda, Den Bosch

KvK-nummer

588993160000

Rijschoolnummer

8426R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive Out Rij- Taxiopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Drive Out Rij- Taxiopleidingen
Drive Out Rij- Taxiopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo