DRIVE-ECO

Alle informatie die je nodig hebt over DRIVE-ECO.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van DRIVE-ECO is 47%, 30 personen deden examen (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met rijles bij DRIVE-ECO? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Zwolle.

Adres, contactgegevens en overige informatie over DRIVE-ECO.

Je vindt de school in Zwolle. De adresgegevens zijn als volgt: Weidesteenlaan 11, 8042NX Zwolle. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-34591949. Deze rijschool heeft een eigen website, autorijschool drive-eco.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 540956620000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4937F9.

Waar bezoek je DRIVE-ECO?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Zwolle.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwolle. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Beryl en Superdrive.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: DRIVE-ECO

Slagingspercentage

47

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-34591949

Website

autorijschool drive-eco.nl

Adres

Weidesteenlaan 11

Postcode

8042NX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

540956620000

Rijschoolnummer

4937F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DRIVE-ECO”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo