D’n Dommel

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over D’n Dommel.

Praktijklessen volg je bij deze school met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van D’n Dommel is 93%, 15 personen legden examen af bij deze rijschool. Les je bij deze school, dan doe je examen bij 1 CBR examenlocatie: Eindhoven.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adresgegevens en telefoonnummer van D’n Dommel.

De rijschool is gevestigd in Sint Oedenrode. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Vresselseweg 48,5491PD Sint Oedenrode. Stuur ze meteen een bericht:[email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 612190470. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschooldndommel.nl.Het KvK-nummer van D’n Dommel is 171830270000.

Waar zit D’n Dommel precies?

Klik op onderstaande Google Maps-kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Sint Oedenrode.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Sint Oedenrode. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Auto- Motorrijschool Lest Best, en Verkeersschool R. van der Meijden.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Specification: D’n Dommel

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

93

Aantal examens

15

Examenlocatie(s)

Eindhoven

Website

http://www.autorijschooldndommel.nl

E-mailadres

[email protected]

Telefoonnummer 1

612190470

Adres

Vresselseweg 48

Postcode

5491PD

Plaats

KvK-nummer

171830270000

Keurmerk(en)

VRB-keurmerk

1 review for D’n Dommel

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Remy

  — Ik snap nu wel het hoge slagingspercentage bij D’n Dommel —

  Allereerst was er afgesproken dat ik een pakket met 40 lessen zou nemen. Mijn theorie examen had ik ondertussen in 1x gehaald. Tussen mijn lessen door werd er vakantie genomen zonder overleg en kon ik bijna een maand lang niet lessen. Rij-instructeur gaf aan dit te hebben aangegeven, maar ik weet zeker van niet.

  Tijdens de rijlessen vond ik de sfeer erg onaangenaam worden omdat er een discussie was geweest over de vakantie en het feit dat mijn rijlessen bijna een maand stil hadden gezeten.

  Na 30 lessen te hebben gehad in de coronatijd begon ik te vragen naar een examendatum. Maar ze weigerde deze in te plannen, ondanks de wachttijd van 7 weken bij het CBR door de corona. Omdat zij mij pas wilde inplannen wanneer zij vond dat ik er klaar voor was. Ik ben daarom overgestapt (met een wachttijd van 2 maanden door de coroanadrukte) naar een andere rijschool, waar zij direct een examen voor mij ingepland hebben en ik binnen 10 lessen toch echt mijn examen meteen gehaald had!

  Als ik bij D’n Dommel was gebleven had ik nog zeker vele lessen meer nodig gehad en dus onnodig ook extra lessen bovenop het pakket moeten aanschaffen, ondanks dat ik er dus wel echt klaar voor was na 10 lessen. Ik had ook erg het gevoel alsof ik gedrukt werd naar onnodige extra kosten bij D’n Dommel, terwijl het pakket van 40 lessen al boven marktwaarde was.

  Zo kan ik ook zorgen dat iedereen slaagt; Minimaal 20 lessen meer laten volgen en betalen dan nodig is…

Rijschoolspecialist.nl
Logo