De Zeeuwse autorijschool

Lees alles over De Zeeuwse autorijschool.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Zeeuwse autorijschool is 44%, 41 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij De Zeeuwse autorijschool? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Goes. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Alle contact- en adresgegevens van De Zeeuwse autorijschool.

Je vindt deze rijschool in Burgh-Haamstede. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Zandweg 23, 4328BG Burgh-Haamstede. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 46 37 53 41. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: [email protected] Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 680306730000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3732X4.

Waar vind je De Zeeuwse autorijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Burgh-Haamstede.

Bekijk hier meer Rijscholen in Burgh-Haamstede. Check ook deze twee rijscholen: Marco van Biljouw en Autorijschool Soeradj.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: De Zeeuwse autorijschool

Slagingspercentage

44

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 46 37 53 41

Website

[email protected]

Adres

Zandweg 23

Postcode

4328BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

680306730000

Rijschoolnummer

3732X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Zeeuwse autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo