De Zeeuwse autorijschool

Op deze pagina lees je alles over De Zeeuwse autorijschool.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Zeeuwse autorijschool is 56%, 39 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij De Zeeuwse autorijschool? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Goes. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens en telefoonnummer van De Zeeuwse autorijschool.

De school is gevestigd in Burgh-Haamstede. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Zandweg 23, 4328BG Burgh-Haamstede. Stuur ze een mailtje, info@dezeeuwseautorijschool.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 46 37 53 41. De rijschool beschikt over een eigen website: info@dezeeuwseautorijschool.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 680306730000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3732X4.

In welke plaats vind je De Zeeuwse autorijschool precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in Burgh-Haamstede.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Burgh-Haamstede. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Fred Blommaert en Rijschool Berman.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: De Zeeuwse autorijschool

Slagingspercentage

56

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@dezeeuwseautorijschool.nl

Telefoon-nr

06 46 37 53 41

Website

info@dezeeuwseautorijschool.nl

Adres

Zandweg 23

Postcode

4328BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

680306730000

Rijschoolnummer

3732X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Zeeuwse autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo