De Rijbewijsspecialist

Alle details over De Rijbewijsspecialist.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijbewijsspecialist is 0%, 2 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij De Rijbewijsspecialist? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Zoetermeer. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Contact & telefoon van De Rijbewijsspecialist.

Deze school is gevestigd in Pijnacker. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Gors 10, 2642LB Pijnacker. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0614399549. Het KvK-nummer van deze rijschool is 91229065. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4966F4.

Waar vind ik De Rijbewijsspecialist?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Pijnacker.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Pijnacker. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Step in Autorijschool en Rijschool Safety Garant.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: De Rijbewijsspecialist

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0614399549

Adres

Gors 10

Postcode

2642LB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

91229065

Rijschoolnummer

4966F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijbewijsspecialist”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo