DARO, De Andere RijOpleiding

Alle gegevens over DARO, De Andere RijOpleiding.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van DARO, De Andere RijOpleiding is 48%, 27 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor les bij DARO, De Andere RijOpleiding? Dan heb je de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Breda.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Contactgegevens en telefoonnummer van DARO, De Andere RijOpleiding.

Deze school heeft een vestiging in Galder. Op zoek naar adresgegevens? Berkenakker 1, 4855BD Galder. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (076) 564 08 06, of 06 51 24 87 68. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, jouw-rijles.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 200873600000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0764W8.

Waar vind ik DARO, De Andere RijOpleiding (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Galder.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Galder. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Deborah h.o.d.n. Drive You en Najib Eddaaoudi t.h.o.d.n. Quick pro.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: DARO, De Andere RijOpleiding

Slagingspercentage

48

Aantal examens

27

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(076) 564 08 06

Telefoon-nr

06 51 24 87 68

Website

jouw-rijles.nl

Adres

Berkenakker 1

Postcode

4855BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

200873600000

Rijschoolnummer

0764W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DARO, De Andere RijOpleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

DARO, De Andere RijOpleiding
DARO, De Andere RijOpleiding

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo