Bernsen rijopleiding

Alle gegevens over Bernsen rijopleiding.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Bernsen rijopleiding ligt op 68%, 47 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je lessen volgen bij Bernsen rijopleiding? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Emmen.

Telefoonnummer en adresgegevens van Bernsen rijopleiding.

De school heeft een vestiging in Emmen. Dit zijn de adresgegevens: Hemrikkwartier 32, 7813AA Emmen. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-41858316. De rijschool heeft een eigen site: bernsenrijopleiding.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 549284270000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9655W7.

In welke plaats zit Bernsen rijopleiding (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Emmen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Emmen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool de Brug en Rijschool Simpel.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Bernsen rijopleiding

Slagingspercentage

68

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-41858316

Website

bernsenrijopleiding.nl

Adres

Hemrikkwartier 32

Postcode

7813AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

549284270000

Rijschoolnummer

9655W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bernsen rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo