Ben Bridel

Alle informatie over Ben Bridel.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ben Bridel is 54%, 57 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Les je bij Ben Bridel? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Doetinchem. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Ben Bridel.

De rijschool heeft een vestiging in Didam. Dit zijn de adresgegevens: Rozenstraat 67, 6942WG Didam. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0316) 22 11 11. Het KvK-nummer van de rijschool is: 86906496. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6752N1.

In welke plaats vind ik Ben Bridel?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Didam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Didam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: BOP TUBBERGEN en Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Ben Bridel

Slagingspercentage

54

Aantal examens

57

Telefoon

(0316) 22 11 11

Adres

Rozenstraat 67

Postcode

6942WG

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

86906496

Rijschoolnummer

6752N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ben Bridel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo