Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT ligt op 41%, 41 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT? Je examen doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Dordrecht, Spijkenisse. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT.

De rijschool heeft een locatie in Hoogvliet Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Peperpotpad 2, 3192VT Hoogvliet Rotterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 19 72 02 28. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 828677120000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4662Z2.

Wat is de locatie van Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Hoogvliet Rotterdam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Hoogvliet Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Milan en Rij-Safe.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

41

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 19 72 02 28

Adres

Peperpotpad 2

Postcode

3192VT

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Spijkenisse

KvK-nummer

828677120000

Rijschoolnummer

4662Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Liesbeth

    Niet gaan lessen bij van der Laar rijschool Hoogvliet of via NXXT.
    Kunnen niet communiceren en als je niet uitkijkt, gebruiken ze een aantal lessen om weg te schrijven onder vervoer. Op de minuut kost je dus weer 50 euro.
    5 dagen vantevoren een les verzet. Niet op gereageerd. Pas na een maand en werd gezegd dat ik te laat was met verplaatsen ivm weekend en kerst. Dubbele les gekost. Rare oplichters.1 ster is nog teveel maar moest wat aanklikken

Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT
Autorijschool van de Laar t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo