Autorijschool Trip

Alles op een rijtje over Autorijschool Trip.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Trip ligt op 54%, 50 personen legden examen af (rijbewijs B). Autorijschool Trip biedt ook beroepsopleiding(en) aan: taxi. Start je met rijles bij Autorijschool Trip? Dan kun je kiezen uit 1 CBR locaties: Doetinchem. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Trip.

Deze school is gevestigd in Doetinchem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Brouwerskamp 1, 7001EP Doetinchem. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 22 11 20 17. Ze hebben een eigen website: autorijschooltrip.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 654880320000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9395K5.

Waar vind ik Autorijschool Trip (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in Doetinchem.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Doetinchem. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Rout-ine en Verkeersschool Noël Striekwold.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Trip

Slagingspercentage

54

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 11 20 17

Website

autorijschooltrip.nl

Adres

Brouwerskamp 1

Postcode

7001EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

654880320000

Rijschoolnummer

9395K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Trip”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo