Autorijschool Trip

Alles op een rijtje over Autorijschool Trip.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Trip is 62%, 79 personen legden examen af (rijbewijs B). Autorijschool Trip verzorgt ook beroepsleiding(en): taxi. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Trip? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Doetinchem.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Trip.

De rijschool is te vinden in Doetinchem. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Brouwerskamp 1, 7001EP Doetinchem. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 22 11 20 17. De school beschikt over een eigen site: autorijschooltrip.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 654880320000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9395K5.

Waar zit Autorijschool Trip (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Doetinchem.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Doetinchem. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Arnold en Rijschool ENERGY Den Helder.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Trip

Slagingspercentage

62

Aantal examens

79

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 11 20 17

Website

autorijschooltrip.nl

Adres

Brouwerskamp 1

Postcode

7001EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

654880320000

Rijschoolnummer

9395K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Trip”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo