Autorijschool Start

Alle gegevens van Autorijschool Start.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Start is 71%, 14 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Autorijschool Start biedt ook beroepsopleiding(en): bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor lessen bij Autorijschool Start? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft de school een keurmerk?

Deze rijschool beschikt over een BOVAG, VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Start.

Deze school heeft een locatie in Ijsselstein Ut. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Pekingsingel 47, 3404EC Ijsselstein Ut. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (030) 262 35 30, of 06 53 22 45 54. Deze rijschool heeft een eigen site: rijschool-start.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 301144070000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0533A7.

Waar bezoek ik Autorijschool Start precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in Ijsselstein Ut.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Ijsselstein Ut. Check ook deze rijscholen: Rijschool Challenge en Autorijschool Alvaro.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Start

Slagingspercentage

71

Aantal examens

14

Keurmerk

BOVAG, VRB

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 262 35 30

Telefoon-nr

06 53 22 45 54

Website

rijschool-start.nl

Adres

Pekingsingel 47

Postcode

3404EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301144070000

Rijschoolnummer

0533A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Start”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo