Autorijschool Schneiders

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Schneiders.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Schneiders ligt op 73%, 55 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Schneiders? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van CBR: Hoorn.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Schneiders.

De rijschool is te vinden in Hoorn Nh. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Sint Matthijsstraat 78, 1624XM Hoorn Nh. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0229) 85 40 00, of 06 51 37 51 35. De school beschikt over een eigen site: autorijschoolschneiders.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 370828320000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3630F1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Schneiders (route & kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Hoorn Nh.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoorn Nh. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Mooij V.O.F. en V.O.F. Verkeersschool Spoorenberg.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Schneiders

Slagingspercentage

73

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0229) 85 40 00

Telefoon-nr

06 51 37 51 35

Website

autorijschoolschneiders.nl

Adres

Sint Matthijsstraat 78

Postcode

1624XM

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

370828320000

Rijschoolnummer

3630F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Schneiders”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo