Autorijschool Redan

Alles over Autorijschool Redan.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Redan is 32%, 28 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Redan? Dan kun je kiezen uit 3 CBR locaties: Emmeloord, Amsterdam, Leiden. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Redan.

De rijschool is te vinden in Katwijk Zh. Hierbij de adresgegevens van de school: Duindoornlaan 34K321, 2225RT Katwijk Zh. Het telefoonnummer van de rijschool is . Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 700087870000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1823R3.

In welke plaats vind je Autorijschool Redan (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Katwijk Zh.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Katwijk Zh. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Maarten en Horizon Rijschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Redan

Slagingspercentage

32

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Adres

Duindoornlaan 34K321

Postcode

2225RT

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

700087870000

Rijschoolnummer

1823R3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Redan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo