Autorijschool Pieter de Geus

Lees alles over Autorijschool Pieter de Geus.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Pieter de Geus is 41%, 141 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto, bromfiets. Start je met rijles bij Autorijschool Pieter de Geus? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties: Dordrecht. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Pieter de Geus.

De school is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Goudvis 14, 3344HE Hendrik-Ido-Ambacht. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: pieterdegeus67@gmail.com. De school is telefonisch bereikbaar op 640073936. Ze hebben een eigen website met meer informatie: autorijschoolpieterdegeus.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243673210000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6535F5.

Waar zit Autorijschool Pieter de Geus precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bekijk hier alle Rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Yalla Driving Amigos en Ronald Verkeersopleidingen B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Pieter de Geus

Slagingspercentage

41

Aantal examens

141

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

pieterdegeus67@gmail.com

Telefoon-nr

640073936

Website

autorijschoolpieterdegeus.nl

Adres

Goudvis 14

Postcode

3344HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

243673210000

Rijschoolnummer

6535F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Pieter de Geus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Pieter de Geus
Autorijschool Pieter de Geus

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo