Autorijschool Pieter de Geus

Alles over Autorijschool Pieter de Geus.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Pieter de Geus is 45%, 80 personen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je voor lessen bij Autorijschool Pieter de Geus? Dan heb je keus uit 1 CBR-locaties: Dordrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Pieter de Geus.

De school heeft een vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Goudvis 14, 3344HE Hendrik-Ido-Ambacht. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 640073936. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: autorijschoolpieterdegeus.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 243673210000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6535F5.

Wat is de locatie van Autorijschool Pieter de Geus (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Flexdrive en Sues Rijschool.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Pieter de Geus

Slagingspercentage

45

Aantal examens

80

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

640073936

Website

autorijschoolpieterdegeus.nl

Adres

Goudvis 14

Postcode

3344HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

243673210000

Rijschoolnummer

6535F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Pieter de Geus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Pieter de Geus
Autorijschool Pieter de Geus

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo