Autorijschool Pieter de Geus

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Pieter de Geus.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Pieter de Geus is 46%, 91 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto, bromfiets. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Pieter de Geus? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Dordrecht.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Pieter de Geus.

De school is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Goudvis 14, 3344HE Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 640073936. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: autorijschoolpieterdegeus.nl. Het KvK-nummer van de school is 243673210000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6535F5.

Waar zit Autorijschool Pieter de Geus?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Michel Brilman en Rijschool Easy Start.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Pieter de Geus

Slagingspercentage

46

Aantal examens

91

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

640073936

Website

autorijschoolpieterdegeus.nl

Adres

Goudvis 14

Postcode

3344HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

243673210000

Rijschoolnummer

6535F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Pieter de Geus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Pieter de Geus
Autorijschool Pieter de Geus

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo