Autorijschool Peter Van Heeswijk

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Peter Van Heeswijk.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter Van Heeswijk is 41%, 44 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor les bij Autorijschool Peter Van Heeswijk? Dan kun je kiezen uit 1 CBR examenlocaties: Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Korting rijles & auto theorieboek

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Peter Van Heeswijk.

Je vindt de school in Cuijk. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Klaver 82, 5432BS Cuijk. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0485) 31 04 23, of 06 52 46 04 48. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, petervanheeswijk.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171367720000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1105Z8.

Waar bezoek je Autorijschool Peter Van Heeswijk?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in regio Cuijk.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Cuijk. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool J. Smits Jr. en Autorijschool John van der Heijden.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Peter Van Heeswijk

Slagingspercentage

41

Aantal examens

44

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 52 46 04 48

Website

petervanheeswijk.nl

Adres

Klaver 82

Postcode

5432BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

171367720000

Rijschoolnummer

1105Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Peter Van Heeswijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Peter Van Heeswijk
Autorijschool Peter Van Heeswijk

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo