Autorijschool Meryem

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Meryem.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Meryem is 23%, 13 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Meryem? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Harderwijk. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Meryem.

De school is te vinden in Amersfoort. Hierbij de adresgegevens: Karper 105, 3824LW Amersfoort. Bellen kan, je bereikt ze op 06 25 04 84 22. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 080246190000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7000W2.

Waar zit Autorijschool Meryem (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Amersfoort.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Amersfoort. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool PARS en Verkeersschool FREANK.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Meryem

Slagingspercentage

23

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 25 04 84 22

Adres

Karper 105

Postcode

3824LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

080246190000

Rijschoolnummer

7000W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Meryem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo