Autorijschool Meryem

Alle details over Autorijschool Meryem.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Meryem is 53%, 15 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Praktijkles volgen bij Autorijschool Meryem? Dan kies je uit 1 examenlocaties van CBR: Harderwijk.

Korting rijles & auto theorieboek

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links! Schaf het best geteste theorieboek aan, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Meryem.

De rijschool is te vinden in Amersfoort. Hierbij de adresgegevens van deze school: Karper 105, 3824LW Amersfoort. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 25 04 84 22. Het KvK-nummer van deze school is: 80246190000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7000W2.

Wat is de locatie van Autorijschool Meryem (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Amersfoort.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amersfoort. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool FREANK en Rijschool Zegers.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Meryem

Slagingspercentage

53

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Adres

Karper 105

Postcode

3824LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

80246190000

Rijschoolnummer

7000W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Meryem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo