Autorijschool Maurice

Lees alles over Autorijschool Maurice.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Maurice is 70%, 84 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool Maurice? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Mierlo. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Maurice.

De school heet een locatie in Deurne. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Leegveld 3, 5753SG Deurne. Stuur ze een mailtje, info@autorijschoolmaurice.nl. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (0493) 84 24 16, of 615963839. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschoolmaurice.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 543816650000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5664F8.

Waar bezoek je Autorijschool Maurice (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in Deurne.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Deurne. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Vogelzang en Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f..

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Maurice

Slagingspercentage

70

Aantal examens

84

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolmaurice.nl

Telefoon

(0493) 84 24 16

Telefoon-nr

615963839

Website

autorijschoolmaurice.nl

Adres

Leegveld 3

Postcode

5753SG

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

543816650000

Rijschoolnummer

5664F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Maurice”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo