Autorijschool Lokman

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Lokman.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Lokman ligt op 35%, 116 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Lokman? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Dordrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Lokman.

Je vindt deze school in Papendrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? P.C. Hooftlaan 52, 3351EN Papendrecht. Ga je voor een proefles? Neem contact op via lokmanulusoy@hotmail.com. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 31 32 95 48. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 592736580000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9753N5.

In welke plaats vind ik Autorijschool Lokman?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Papendrecht.

Bekijk hier alle Rijscholen in Papendrecht. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Ad van der Vlist en Cum Laude.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Lokman

Slagingspercentage

35

Aantal examens

116

Auto

Beschikbaar

E-mail

lokmanulusoy@hotmail.com

Telefoon-nr

06 31 32 95 48

Adres

P.C. Hooftlaan 52

Postcode

3351EN

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

592736580000

Rijschoolnummer

9753N5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Lokman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo