Autorijschool LesZo

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool LesZo.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool LesZo is 80%, 10 personen legden examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je voor lessen bij Autorijschool LesZo? Je kiest uit een van de 3 CBR-examenlocaties: Den Helder, Zoetermeer, Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool LesZo.

Deze rijschool vind je in Rijswijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Steenvoordelaan 113, 2284CD Rijswijk Zh. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 24 65 97 39. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: leszo.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 578987070000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7473R2.

In welke plaats zit Autorijschool LesZo (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in Rijswijk Zh.

Bekijk hier alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool JoyRide en Rijschool Paul.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool LesZo

Slagingspercentage

80

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 24 65 97 39

Website

leszo.nl

Adres

Steenvoordelaan 113

Postcode

2284CD

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Helder, Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

578987070000

Rijschoolnummer

7473R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool LesZo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo