autorijschool Jolanda Bergentheim ⇒ Reviews, ervaringen & contact

autorijschool Jolanda

Ontdek alles over autorijschool Jolanda.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van autorijschool Jolanda ligt op 48%, 21 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Les je bij autorijschool Jolanda? Dan heb je keus uit 2 CBR-examenlocaties: Hoogeveen, Almelo.

Auto theorieboek, auto theorie oefenen & aanbiedingen

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Contact- en adresgegevens van autorijschool Jolanda.

Deze rijschool heeft een locatie in Bergentheim. De adresgegevens: Van Roijensweg 31, 7691BP Bergentheim. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 610980838. Het KvK-nummer van de rijschool is 717358950000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1944H9.

Waar bezoek je autorijschool Jolanda (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in Bergentheim.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Bergentheim. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Sanna en Rijschool Divrik2Drive.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: autorijschool Jolanda

Slagingspercentage

48

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Telefoon

610980838

Adres

Van Roijensweg 31

Postcode

7691BP

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Almelo

KvK-nummer

717358950000

Rijschoolnummer

1944H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “autorijschool Jolanda”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo