Autorijschool J’Maedy

Lees alles over Autorijschool J’Maedy.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool J’Maedy ligt op 0%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Start je met les bij Autorijschool J’Maedy? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Rotterdam. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool J’Maedy.

De rijschool heeft een vestiging in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Brielselaan 316A, 3081LS Rotterdam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 0614141214. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 85485624. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7289N3.

Waar bezoek ik Autorijschool J’Maedy (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool De IJssel en Rijschool RSG.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool J’Maedy

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Telefoon-nr

0614141214

Adres

Brielselaan 316A

Postcode

3081LS

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

85485624

Rijschoolnummer

7289N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool J’Maedy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo