Autorijschool Jansen

Alle informatie over Autorijschool Jansen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jansen is 47%, 282 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je voor lessen bij Autorijschool Jansen? Dan heb je keuze uit 8 CBR afrijdlocaties: Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Dordrecht, Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

De school beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Jansen.

Deze school vind je in Alkmaar. Dit zijn de adresgegevens: Johanna Naberstraat 75G, 1827LB Alkmaar. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (085) 773 24 34, of 06 26 13 42 00. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: autorijschool-jansen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 243237690000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8036U7.

Waar bezoek je Autorijschool Jansen precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Alkmaar.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Alkmaar. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijopleiding Johan Vd Horst en Rijschool Skill.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Jansen

Slagingspercentage

47

Aantal examens

282

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(085) 773 24 34

Telefoon-nr

06 26 13 42 00

Website

autorijschool-jansen.nl

Adres

Johanna Naberstraat 75G

Postcode

1827LB

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Zaandam, Alkmaar, Hoorn, Zoetermeer, Rijswijk, Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

243237690000

Rijschoolnummer

8036U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jansen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo