Autorijschool J.J. Verkleij Vleuten ⇒ Reviews & ervaringen

Autorijschool J.J. Verkleij

Lees meer over Autorijschool J.J. Verkleij.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool J.J. Verkleij is 60%, 25 personen legden examen af (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor les bij Autorijschool J.J. Verkleij? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie gratis oefenen

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

De rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daar natuurlijk van: je mag kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool J.J. Verkleij.

Je vindt de school in Vleuten. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? J.C. Bloemstraat 3, 3451AD Vleuten. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (030) 677 12 59. Ze hebben een eigen website met meer informatie: rijschoolverkleij.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 630296770000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0280H7.

In welke plaats zit Autorijschool J.J. Verkleij (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Vleuten.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Vleuten. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Hans Auto en Motorrijschool en Rijschool Taskan.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool J.J. Verkleij

Slagingspercentage

60

Aantal examens

25

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

rijschoolverkleij.nl

Adres

J.C. Bloemstraat 3

Postcode

3451AD

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

630296770000

Rijschoolnummer

0280H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool J.J. Verkleij”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool J.J. Verkleij
Autorijschool J.J. Verkleij

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo