Autorijschool Izmir

Alle gegevens over Autorijschool Izmir.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Izmir is 69%, 77 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Izmir? Dan heb je de keus uit 1 CBR-locaties: Eindhoven. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool Izmir.

De rijschool is gevestigd in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: van Kinsbergenstraat 31, 5612LK Eindhoven. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 14 99 95 25. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 516648870000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4823X8.

Waar vind ik Autorijschool Izmir (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Eindhoven.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Memo en Rijschool Frank Jaspers t.h.o.d.n. NXXT.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Izmir

Slagingspercentage

69

Aantal examens

77

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 14 99 95 25

Adres

van Kinsbergenstraat 31

Postcode

5612LK

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

516648870000

Rijschoolnummer

4823X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Izmir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo