Autorijschool GerJo

(1 klantbeoordeling)

Alles op een rijtje over Autorijschool GerJo.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool GerJo is 28%, 65 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: motor, auto. Praktijkles volgen bij Autorijschool GerJo? Dan heb je keus uit 2 CBR-examenlocaties: Spijkenisse, Barendrecht. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool GerJo.

Je vindt de school in Spijkenisse. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Hongerlandsedijk 1788, 3201LZ Spijkenisse. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 10 21 38 47. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: autorijschoolgerjo.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 617432400000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5349N0.

Waar bezoek ik Autorijschool GerJo precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de buurt van Spijkenisse.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Spijkenisse. Check ook deze rijscholen: Dewa Rijschool en Rijschool Neresh.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool GerJo

Slagingspercentage

28

Aantal examens

65

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 10 21 38 47

Website

autorijschoolgerjo.nl

Adres

Hongerlandsedijk 1788

Postcode

3201LZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

617432400000

Rijschoolnummer

5349N0

1 review for Autorijschool GerJo

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Joyce

    Fijne, rustige rijinstructeur!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo