Autorijschool Fun-Drive

Alle informatie over Autorijschool Fun-Drive.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Fun-Drive ligt op 44%, 9 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Fun-Drive? Je kunt terecht bij 1 CBR afrijdlocaties: Leusden.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Fun-Drive.

Je vindt de school in Amersfoort. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Zielhorsterlaan 9, 3822AK Amersfoort. Dit is het e-mailadres van deze school: rijschoolfundrive@gmail.com. Bellen kan via: 06 27 41 09 91. Het KvK-nummer van de rijschool is: 310434980000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6248X1.

In welke plaats vind je Autorijschool Fun-Drive (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Amersfoort.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Amersfoort. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Heuts en Rijles+.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Fun-Drive

Slagingspercentage

44

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rijschoolfundrive@gmail.com

Telefoon-nr

06 27 41 09 91

Adres

Zielhorsterlaan 9

Postcode

3822AK

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

310434980000

Rijschoolnummer

6248X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Fun-Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo