Autorijschool Excellent

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Excellent.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Excellent ligt op 45%, 47 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Rijles volgen bij Autorijschool Excellent? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Herten (Roermond). Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Excellent.

Je vindt deze school in Roermond. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Langs de Beek 39, 6044TZ Roermond. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolexcellent.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06-81500444. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolexcellent.nl. Het KvK-nummer van de school is: 517242510000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3262K2.

Wat is de locatie van Autorijschool Excellent (route & kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Roermond.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Roermond. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: ABN Rij-school en Autorijschool Talent Roermond.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Excellent

Slagingspercentage

45

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolexcellent.nl

Telefoon-nr

06-81500444

Website

autorijschoolexcellent.nl

Adres

Langs de Beek 39

Postcode

6044TZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Herten (Roermond)

KvK-nummer

517242510000

Rijschoolnummer

3262K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Excellent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo