Autorijschool Dyane

Lees meer over Autorijschool Dyane.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dyane ligt op 58%, 40 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Les je bij Autorijschool Dyane? Dan kies je uit 2 CBR-examenlocaties: Arnhem, Nijmegen. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Dyane.

Deze school heeft een vestiging in Nijmegen. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Pijlpuntstraat 78, 6515DK Nijmegen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@autorijschooldyane.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 024-3480803, of 06-46278864. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: autorijschooldyane.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 552372150000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7108K5.

In welke plaats vind ik Autorijschool Dyane?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de regio Nijmegen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Nijmegen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Lets Ride en Autorijschool Wijs op Weg.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Dyane

Slagingspercentage

58

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschooldyane.nl

Telefoon

024-3480803

Telefoon-nr

06-46278864

Website

autorijschooldyane.nl

Adres

Pijlpuntstraat 78

Postcode

6515DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Nijmegen

KvK-nummer

552372150000

Rijschoolnummer

7108K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dyane”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo