Autorijschool Dyane

Lees meer over Autorijschool Dyane.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dyane is 64%, 42 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Dyane? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Arnhem, Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & korting rijlessen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Welk keurmerk(en) heeft deze school?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Dyane.

Je vindt de school in Nijmegen. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Pijlpuntstraat 78, 6515DK Nijmegen. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 024-3480803, of 06-46278864. De school heeft een eigen site: autorijschooldyane.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 552372150000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7108K5.

Waar bezoek je Autorijschool Dyane?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de buurt van Nijmegen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Nijmegen. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Keizer Karelplein en Rijschool Meles.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Dyane

Slagingspercentage

64

Aantal examens

42

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-46278864

Website

autorijschooldyane.nl

Adres

Pijlpuntstraat 78

Postcode

6515DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Nijmegen

KvK-nummer

552372150000

Rijschoolnummer

7108K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dyane”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo