Autorijschool Duo

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Duo.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Duo is 50%, 22 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Duo? Dan heb je de keus uit 3 examenlocaties: Amsterdam, Haarlem, Zaandam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Duo.

Deze school vind je in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Nachtwachtlaan 365, 1058EM Amsterdam. Even bellen? Het telefoonnummer is 0655461368. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 697441570000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2153X9.

Wat is de locatie van Autorijschool Duo precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Brinkman en Mercurius.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Duo

Slagingspercentage

50

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0655461368

Adres

Nachtwachtlaan 365

Postcode

1058EM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Zaandam

KvK-nummer

697441570000

Rijschoolnummer

2153X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
4

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. CJ

  Mijn eerste review was verwijderd dus doen het gewoon lekker nog een keer. Erg slechte instructeur! Geeft niks om de leerling alleen om het geld. Seksistisch, leugenaar en een profiteur. Zou nooit les moeten geven! 0 sterren als het kon!!!

 2. CJ

  0 sterren als het kon. 2 keer niet geslaagd. Doet het alleen maar voor het geld. Geen integriteit wel veel smoesjes om lessen af te zeggen als hij geen zin heeft om wat te doen die dag. Twijfelachtig gedrag naar vrouwelijke leerlingen. Onderstaande recente recensies zeggen ook genoeg.

 3. Nayera

  Oplichters. Pas op! Ik heb al betaald en geen rijlessen of geld terug gekregen.

 4. Merlijn

  Oplichter. Na uitspraak van een rechter over 2400 euro nogsteeds geen geld terug gehad en niet te bereiken of te vinden.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo