Autorijschool Duo

Alle informatie over Autorijschool Duo.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Duo is 43%, 7 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Duo? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 3 CBR examenlocaties: Amsterdam, Haarlem, Zaandam. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Duo.

De school heet een locatie in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Nachtwachtlaan 365, 1058EM Amsterdam. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 0655461368. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 697441570000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2153X9.

Waar bezoek je Autorijschool Duo (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Amsterdam.

Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool R en Verkeersschool Dolfijn.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Duo

Slagingspercentage

43

Aantal examens

7

Telefoon-nr

0655461368

Adres

Nachtwachtlaan 365

Postcode

1058EM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Zaandam

KvK-nummer

697441570000

Rijschoolnummer

2153X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
4

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. CJ

  Mijn eerste review was verwijderd dus doen het gewoon lekker nog een keer. Erg slechte instructeur! Geeft niks om de leerling alleen om het geld. Seksistisch, leugenaar en een profiteur. Zou nooit les moeten geven! 0 sterren als het kon!!!

 2. CJ

  0 sterren als het kon. 2 keer niet geslaagd. Doet het alleen maar voor het geld. Geen integriteit wel veel smoesjes om lessen af te zeggen als hij geen zin heeft om wat te doen die dag. Twijfelachtig gedrag naar vrouwelijke leerlingen. Onderstaande recente recensies zeggen ook genoeg.

 3. Nayera

  Oplichters. Pas op! Ik heb al betaald en geen rijlessen of geld terug gekregen.

 4. Merlijn

  Oplichter. Na uitspraak van een rechter over 2400 euro nogsteeds geen geld terug gehad en niet te bereiken of te vinden.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo