Autorijschool Cruise Control

Alles op een rijtje over Autorijschool Cruise Control.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Cruise Control ligt op 44%, 93 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Cruise Control? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Leiden. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Cruise Control.

De school heet een locatie in Zoeterwoude. De adresgegevens zijn als volgt: Vleugelnootlaan 16, 2382EN Zoeterwoude. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 24 92 46 79. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 273126840000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4809H8.

Waar bezoek ik Autorijschool Cruise Control precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Zoeterwoude.

Klik hier voor alle Rijscholen in Zoeterwoude. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: AR autorijschool en Ton van den Bos Verkeersopleiding.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Cruise Control

Slagingspercentage

44

Aantal examens

93

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 24 92 46 79

Adres

Vleugelnootlaan 16

Postcode

2382EN

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

273126840000

Rijschoolnummer

4809H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Cruise Control”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Cruise Control
Autorijschool Cruise Control

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo