Autorijschool Ans Streef

Alles over Autorijschool Ans Streef.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ans Streef is 82%, 11 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool Ans Streef? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Eemnes. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Ans Streef.

Deze school heeft een locatie in Kortenhoef. Op zoek naar adresgegevens? J.F.van Heumenhof 22, 1241DK Kortenhoef. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (035) 656 42 00. Het KvK-nummer van deze rijschool is 320523140000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3120U2.

In welke plaats vind je Autorijschool Ans Streef (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Kortenhoef.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Kortenhoef. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Reade en Rijschool VORST.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Ans Streef

Slagingspercentage

82

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

(035) 656 42 00

Adres

J.F.van Heumenhof 22

Postcode

1241DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

320523140000

Rijschoolnummer

3120U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ans Streef”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo