Autorijschool anCorien

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool anCorien.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool anCorien is 70%, 23 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool anCorien? Dan kies je uit 1 examenlocaties van het CBR: Breda. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool anCorien.

Deze school is gevestigd in Raamsdonksveer. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Johannes Vermeerstraat 32, 4941EP Raamsdonksveer. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 12 41 71 76. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: ancorien.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 655351700000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1810Z9.

Waar bezoek ik Autorijschool anCorien (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Raamsdonksveer.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Raamsdonksveer. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Time4You t.h.o.d.n. LesGo en D-K Autorijschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool anCorien

Slagingspercentage

70

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 12 41 71 76

Website

ancorien.nl

Adres

Johannes Vermeerstraat 32

Postcode

4941EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

655351700000

Rijschoolnummer

1810Z9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool anCorien”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo