1op1 autorijschool

Alle gegevens over 1op1 autorijschool.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van 1op1 autorijschool is 43%, 28 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij 1op1 autorijschool? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Rijswijk. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over 1op1 autorijschool.

Je vindt deze rijschool in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens? Treslonglaan 96, 2548RP Den Haag. Proefles aanvragen? Neem contact op via info@1op1-rijles.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (070) 406 77 53, of 06 11 19 16 66. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: 1op1-rijles.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 713611030000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6525N1.

Waar vind ik 1op1 autorijschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Den Haag.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Den Haag. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool V&V (Verkeer & Veiligheid) en Autorijschool Harry Kamphuis.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: 1op1 autorijschool

Slagingspercentage

43

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@1op1-rijles.nl

Telefoon

(070) 406 77 53

Telefoon-nr

06 11 19 16 66

Website

1op1-rijles.nl

Adres

Treslonglaan 96

Postcode

2548RP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

713611030000

Rijschoolnummer

6525N1

Reviews

0.0
10
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Yuleydis

  Na heel lang zoeken naar een rijschool, kwam ik bij 1-op-1 rijschool terecht. En het is een goede beslissing geweest om voor deze rijschool te kiezen. Meneer Ayub is een rijinstructeur met veel geduld die zich hard inzet voor zijn leerlingen. Vandaag heb ik mijn rijbewijs bij mijn eerste poging gehaald. Ik zou deze rijschool opnieuw kiezen als ik de keuze had en dus raad ik jullie aan voor deze rijschool te kiezen. U zult geen spijt van hebben.

 2. Julia

  Bedankt voor uw geduld en flexibele lesuren. Ik ben erg blij dat ik op jouw school heb gestudeerd!

 3. Ferdi

  Ik moet eerlijk zeggen dat deze rijschool de moeite en geld waard is,dan praten we over deskundigheid en geduld ,Deze rijschool kan ik aanraden,omdat je waar krijgt voor je geld en moeite.Probeer 1 op 1 rijschool en je zal terugdenken aan mijn review. Oja en in 1 keer geslaagd .

 4. Vivian

  Nice driving school. I passed the test on first attempt.

 5. Tugrul

  Ik heb bij hem lessen genomen deze man heeft veel geduld met mij gehad hij heeft vroege afrij datum voor mij geregeld alles goed en duidelijk uitgelegd en ik heb in 1x gehaald

 6. BOHAN HE

  Just passed exam. Very good experience. Detailed pre-test route review. Very helpful

 7. Muawya

  Perfecte rijschool. Flexibel met de tijd. Ayub legt alles duidelijk en geduldig uit. Alles was netjes en van de eerste keer geslaagd.

 8. E

  Fijne lessen, geeft goede uitleg!

 9. Lucas

  Normaal schrijf ik niet echt reviews maar ik wil even graag kwijt dat Ayub een top instructeur is. Hij legt alles professioneel en geduldig uit en doet er alles aan om je snel, maar veilig de weg op te krijgen. Hij is van nature ook zeer rustig wat er voor zorgt dat je niet in paniek raakt als je een fout maakt. Dit hielp bij mij heel erg. hij bleef altijd het vertrouwen in mij hebben en ik kan nu zelfs genieten van mijn rijbewijs!

 10. Karim

  Goede rijschool.
  Neemt de tijd met je en helpt je op een positieve manier

Rijschoolspecialist.nl
Logo