1op1 autorijschool

(9 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over 1op1 autorijschool.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van 1op1 autorijschool ligt op 37%, 19 personen deden examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij 1op1 autorijschool? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Contact- en adresgegevens van 1op1 autorijschool.

De school heeft een vestiging in Den Haag. Op zoek naar adresgegevens? Treslonglaan 96, 2548RP Den Haag. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@1op1-rijles.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (070) 406 77 53, of 06 11 19 16 66. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, 1op1-rijles.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 713611030000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6525N1.

In welke plaats vind je 1op1 autorijschool?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Den Haag.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Den Haag. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Vlinder Rij-instructie en drive confident.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: 1op1 autorijschool

Slagingspercentage

37

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@1op1-rijles.nl

Telefoon

(070) 406 77 53

Telefoon-nr

06 11 19 16 66

Website

1op1-rijles.nl

Adres

Treslonglaan 96

Postcode

2548RP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

713611030000

Rijschoolnummer

6525N1

9 reviews for 1op1 autorijschool

5.0
9
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Julia

  Bedankt voor uw geduld en flexibele lesuren. Ik ben erg blij dat ik op jouw school heb gestudeerd!

 2. Ferdi

  Ik moet eerlijk zeggen dat deze rijschool de moeite en geld waard is,dan praten we over deskundigheid en geduld ,Deze rijschool kan ik aanraden,omdat je waar krijgt voor je geld en moeite.Probeer 1 op 1 rijschool en je zal terugdenken aan mijn review. Oja en in 1 keer geslaagd .

 3. Vivian

  Nice driving school. I passed the test on first attempt.

 4. Tugrul

  Ik heb bij hem lessen genomen deze man heeft veel geduld met mij gehad hij heeft vroege afrij datum voor mij geregeld alles goed en duidelijk uitgelegd en ik heb in 1x gehaald

 5. BOHAN HE

  Just passed exam. Very good experience. Detailed pre-test route review. Very helpful

 6. Muawya

  Perfecte rijschool. Flexibel met de tijd. Ayub legt alles duidelijk en geduldig uit. Alles was netjes en van de eerste keer geslaagd.

 7. E

  Fijne lessen, geeft goede uitleg!

 8. Lucas

  Normaal schrijf ik niet echt reviews maar ik wil even graag kwijt dat Ayub een top instructeur is. Hij legt alles professioneel en geduldig uit en doet er alles aan om je snel, maar veilig de weg op te krijgen. Hij is van nature ook zeer rustig wat er voor zorgt dat je niet in paniek raakt als je een fout maakt. Dit hielp bij mij heel erg. hij bleef altijd het vertrouwen in mij hebben en ik kan nu zelfs genieten van mijn rijbewijs!

 9. Karim

  Goede rijschool.
  Neemt de tijd met je en helpt je op een positieve manier

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo